Szállítási feltételek

gls-logo.png

Csomagodat a GLS futárszolgálat kézbesíti, melynek díja 1200 Ft

A futárszolgálat csomagod feladásakor értesíteni fog téged emailben a csomagszámodról és a várható kiszállítás dátumáról, a kézbesítés napján pedig SMS-ben tájékoztatnak a kiszállítás várható időpontjáról.

Csomagodat kérheted munkahelyedre, lakásodra munkanapokon 9 és 17 óra között.

Csak Magyarország területén belül teljesítünk rendeléseket.

Átlagos szállítási időnk 2 munkanap. A vásárolt terméked egyedi kivitelezésű, mely időt vesz igénybe, nem garantáljuk a másnapi szállítást, de igyekszünk minél gyorsabban kiszolgálni az igényeket.

Fizetési feltételek

Bankkártyás fizetés

Lehetőséged van bankkártyával fizetni weboldalunkon keresztül. Gyors, kényelmes, biztonságos fizetési lehetőség. A pénztár oldalon a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva megjelenik egy kis ablak,  ahol bankkártyád adatait tudod megadni, majd a “Fizetés” feliratva kattintva véglegesítheted vásárlásod. 

Fontos megjegyezni, weboldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, ez segít megvédeni bankkártyád adatait. A fizetés Paylike felületen keresztül történik, bankkártyád adatait sem mi, sem egyéb harmadik személy nem láthatja.

Utánvét + 300 Ft

Az utánvét kezelésért plusz díjat számít fel nekünk szállítási partnerünk és ezt a plusz költséget a vásárlóra terheljük.

Utánvétes fizetés esetében a futárnál kell fizetned készpénzben vagy bankkártyával.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.